Adviesburo Kleef

Een andere woning kopen

Heb je plannen om te gaan verhuizen? Dat is vaak leuk en spannend, maar kan ook voor de nodige stress zorgen. Daarom is het goed om goed voorbereid te werk te gaan. Er komen nogal wat vragen op je af: ga ik eerst mijn oude woning verkopen? Heb ik overwaarde? Welke hypotheekregels gelden er nu? Kan ik mijn huidige hypotheek meenemen en hoe werkt een overbrugging? Ook hier ben ik er voor jou.

Met welke vragen krijg je te maken als je een andere woning wilt kopen?

 • Wil ik mijn huidige woning verkopen? Zo ja heb ik overwaarde en hoeveel is die dan?
 • Wat kan ik met mijn overwaarde doen?
 • Wat worden mijn nieuwe maandlasten?
 • Kan ik tijdelijk twee woningen betalen?
 • Wat als ik geen overwaarde heb maar een restschuld?
 • Ga ik eerst kopen of eerst verkopen?

Over adviesburo Kleef

Advies op maat waarbij je volledig ontzorgt wordt en alles uit handen kunt geven. Of juist zelf zoveel mogelijk doen, maar toch met een ervaren adviseur die je begeleid en helpt met het maken van de juiste keuzes.

Onafhankelijk hypotheekadviseur in de regio Limburg maar werkzaam in het hele land met veel kennis en ervaring over de gehele regio. Onafhankelijk en Transparant

Ik mag bemiddelen en adviseren in;

 • Hypothecair krediet
 • Consumptief krediet
 • Vermogen
 • Schadeverzekeringen particulieren
 • Inkomensverzekeringen
 • Spaarrekeningen
 • Betaalrekeningen

Nieuws 

Advies op maat waarbij je volledig ontzorgt wordt en alles uit handen kunt geven. Of juist zelf zoveel mogelijk doen, maar toch met een ervaren adviseur die je begeleid en helpt met het maken van de juiste keuzes.

Onafhankelijk hypotheekadviseur in de regio Limburg maar werkzaam in het hele land met veel kennis en ervaring over de gehele regio. Onafhankelijk en Transparant